Medisch TrainingsCentrum

Wilt u na een fysiotherapiebehandeling uw oefeningen onder deskundige begeleiding voortzetten of laat uw fitheid te wensen over?
Dan kan Medisch Training Centrum Veendam u van dienst zijn! 

U kunt bij ons MTC professioneel trainen onder verantwoording van een fysiotherapeut. Alle trainingsschema's zijn individueel maatwerk.
De trainingen bij MTC Veendam worden niet vergoed door uw zorgverzekering.  Klik op onderstaande icoontjes voor o.a. tarieven en openingstijden.

Ook voor arbeidsreintegratietrajecten kunnen werkenden via arboartsen, bedrijfsartsen en verzekeringsartsen bij het MTC terecht. Arbeidsreintegratietrajecten worden meestal wel vergoed via de werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekering.

*Covid-19 update: per 1 juli 2020 start ons MTC met de nodige aanpassingen. Huidige abonnementhouders worden gebeld door de begeleiders voor een afspraak.  Zij zullen met u  een tijd afspreken om te komen trainen, zodat er niet meer dan 10 mensen tegelijk zich in de oefenzaal bevinden. Wij vragen u om omgekleed naar de praktijk te komen en thuis te douchen, omdat wij de kleedkamers nog niet mogen openstellen.
Wij vragen hiervoor uw begrip.

Tarieven MTC

Trainingstijden MTC

Algemene voorwaarden MTC

Inschrijfformulier MTC

Bekijken
AFSPRAAK MAKEN