Nieuwsoverzicht

Cesar therapie

06 april 2021

Sinds een jaar huurt Cesar therapeut Mieke Boonstra bij ons aan het LLoyds Terras een ruimte. Cesar therapie is een mooie aanvulling op de zorg die wij zelf verlenen, doordat Cesar theapie meer naar houding en gewoontes van bewegen van de mens kijkt en hoe deze te veranderen. Hieronder stelt ze zichzelf aan jullie voor: 

Vertrek Merel

15 maart 2021

Beste Allemaal,


Ik ga werken als fysiotherapeut in een praktijk in de buurt van Bern, Zwitserland. 

Hierdoor zal 16 maart mijn laatste werkdag in de praktijk zijn. 

Covid revalidatie zorg

17 maart 2021

Voormalig coronapatiënten hebben na het doorlopen van de bekende symptomen soms ook nog te maken met langdurige klachten, zoals:

  • Vermoeidheid en conditieverlies
  • Verlies in spierkracht
  • Benauwdheid

Dit klachtenbeeld geldt voor een groep patiënten die in het ziekenhuis hebben gelegen of thuis ernstig ziek zijn geweest. Zij zijn door het virus soms zo verzwakt dat fysiotherapie en andere zorgvormen noodzakelijk zijn om weer op kracht te komen.

Fysiofitheidscan

19 februari 2021

Hoe fit bent u eigenlijk? Door de Corona periode blijven we meer binnen, kunnen we minder sporten en staan we (letterlijk) meer stil. Het is juist goed om eens stil te staan bij het belang van bewegen. Regelmatige lichaamsbeweging draagt op allerlei manieren bij aan uw gezondheid. 

Wist u dat.... elke Menzis verzekerde een gratis Fysiofitheidscan per jaar kan doen om zich te laten testen op gezondheid en bewegen.