Nieuwsoverzicht

Corona update

03-11-2020

Vol spanning hebben we vanavond weer gekeken naar de persconferentie.
En gelukkig kunnen wij jullie mededelen dat zowel onze 1 op 1 behandelingen, als onze medische fitness gewoon doorgang kunnen vinden!

Therapeut in beeld

01-11-2020

In deze nieuwe rubriek stellen medewerkers van Fysio Topzorg zich voor. Welke specialisaties heeft hij/zij binnen het vak fysiotherapie of wat de hobby's zijn...  

Als eerste aan de beurt is Bert Hartstra, (orthopedisch) manueeltherapeut en maatschapslid.

Cursus kaakfysiotherapie

03-11-2020

Onze collega Merel Billet is begonnen met de basiscursus kaakfysiotherapie.

Wat doet de kaakfysiotherapeut?
De kaakfysiotherapeut, ook wel orofaciaal therapeut genoemd. Kan u helpen bij klachten in het hoofd/ hals gebied en het kauwstelsel. De kaakfysiotherapeut geeft uitleg over het functioneren en gebruik van het kauwstelsel, daarnaast geeft de kaakfysiotherapeut ook adviezen voor een juist gebruik hiervan. Ook kan hij/zij helpen bij het afleren van bepaalde (verkeerde) gewoontes die tot overbelasting van het kauwstelsel. Vaak bent u zich hier niet bewust van.

Door adviezen en begeleiding kan de kaakfysiotherapeut helpen met het afleren van deze gewoontes, bijvoorbeeld zoals het klemmen van de kiezen, tongpersen en tandenknarsen.

Per 1 Juli gaat MTC weer van start!

18 juni 2020

Beste MTC-er,

Per 1 juli mogen de sportscholen hun deuren weer openen en hier valt ons Medische Trainings Centrum ook onder. Ook wij zullen per 1 juli weer opstarten met de nodige aanpassingen.
U, als abonnementhouder, wordt gebeld door de begeleider van uw groep waar u ingepland bent of u per 1 juli weer wil beginnen. Zij zullen ook met u dan een tijd afspreken om te komen trainen, zodat er niet meer dan 10 mensen tegelijk zich in de oefenzaal bevinden.
Wij vragen u om omgekleed naar de praktijk te komen en thuis te douchen, omdat wij de kleedkamers nog niet mogen openstellen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij hopen u snel weer te zien!

Met sportieve groeten,
Het team van Fysio Topzorg

Video's op ons You Tube kanaal

14 mei 2020

We hebben onze eigen video's op You Tube. Met rondleidingen door het pand, maar ook oefeningen voor thuis. Zoals ontspanningsoefeningen en kracht en conditieoefeningen, die je zittend of staand kan doen. 

Rondleiding door de praktijk

1 mei 2020

Middels een video nemen we u mee via de hoofdingang van het Gezonheidscentrum Lloyd's Terras, naar onze balie, de wachtkamer, behandelkamer en oefenzaal. Zo krijgt u een goed idee van onze praktijk.
*ivm het Coronavirus kunt u als patient geen gebruik maken van de koffieapparaten in het gebouw. En vragen wij u niet langer dan nodig te verblijven in onze praktijk en het gezondheidscentrum.