Therapeut in beeld (6)

12 mei

In deze rubriek stellen medewerkers van Fysio Topzorg zich voor. Welke specialisaties heeft hij/zij binnen het vak fysiotherapie of wat de hobby's zijn...  

Deze keer aan de beurt is Hilde.

Mijn naam is Hilde Oosterhuis en sinds 2016 werk ik met veel plezier bij Fysio Topzorg. Ik heb fysiotherapie gestudeerd aan de Hanzehogeschool te Groningen en heb deze opleiding in 2010 afgerond. In het werkveld merkte ik dat ik me meer wilde verdiepen in het onderzoeken en behandelen van klachten aan de wervelkolom. Zodoende heb ik de opleiding manuele therapie aan het SOMT te Amersfoort gevolgd en ik heb in 2013 mijn diploma behaald. Vervolgens heb ik de uitgebreide cursus 'Myofasciale pijn' te Groningen gedaan en doe sinds 2015 ook dry needling.

Wat ik belangrijk vind is om uw klachten goed in kaart te brengen met een bijpassend behandelplan. Daarnaast vind ik het van belang dat u weet welke factoren uw klachten gunstig of ongunstig kunnen beïnvloeden. Door een stukje inzicht te geven in de klachten en uit te leggen wat u er zelf aan kunt doen hoop ik dat u weer grip krijgt op uw lichaam. Het uiteindelijke doel is dat u met zelfvertrouwen weer lekker kunt bewegen en kunt genieten van de dingen die u graag doet.

Ik woon met mijn gezin in Kloosterburen, speel graag viool en doe aan fitness. 

Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag aan onze locatie in Veendam op het Lloyd's Terras.

Tot ziens!