Therapeut in beeld (4)

sept 2021

In deze rubriek stellen medewerkers van Fysio Topzorg zich voor. Welke specialisaties heeft hij/zij binnen het vak fysiotherapie of wat de hobby's zijn...  

Deze keer aan de beurt is  Arjen Tjalma.

Hallo allemaal,

Beter laat dan nooit, maar tijd om mezelf te introduceren!

Ik ben Arjen, ik werk inmiddels alweer een half jaar bij Fysio Topzorg. Sinds februari ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen en dit is dan ook mijn eerste echte baan als fysiotherapeut. Sinds ik hier aan het werk ben, heb ik al een hoop geleerd, waaronder dry-needling, een mooie techniek die veel mensen kan helpen bij hun herstel. Met een super leuke groep collega's om me heen met allerlei specialisaties is het een perfecte omgeving voor mij om me te ontwikkelen en voor patiënten om terecht te kunnen. Voor ik de studie Fysiotherapie heb gedaan, heb ik aan de Rijksuniversiteit Groningen de studie Bewegingswetenschappen afgrond, dit geeft een hoop extra verdieping in de kennis over het menselijk lichaam en wetenschappelijke achtergrond. 


Naast mijn werk hier in Veendam ben ik ook werkzaam bij de SC Heerenveen Vrouwen als fysiotherapeut. Zelf ben ik ook erg sportief: ik doe aan tennis, fietsen en hardlopen. Ik vind het dan leuk om uit te vogelen hoe ik goed kan presteren en hierbij wil ik anderen ook graag helpen. Als fysio wil ik dan ook mensen helpen het beste uit zichzelf te kunnen halen! 


Wie weet tot ziens! (hopelijk zo weinig mogelijk natuurlijk, want dan gaat het bij jullie goed ;) )