Therapeut in beeld (3)

mei 2021

In deze rubriek stellen medewerkers van Fysio Topzorg zich voor. Welke specialisaties heeft hij/zij binnen het vak fysiotherapie of wat de hobby's zijn...  

Deze keer aan de beurt is  Manon Lindeboom.

Hallo allemaal, 
deze keer mijn beurt om wat over mijzelf te vertellen.
Ik ben Manon en fysiotherapeut bij Fysio Topzorg, sinds juni 2019 ben ik werkzaam bij deze praktijk. In 2017 ben ik afgestudeerd van de Hanzehogeschool in Groningen.

Sindsdien heb ik cursussen gevolgd om mij te specialiseren in verschillende behandeltechnieken, zo doe ik naast de reguliere fysiotherapie bijvoorbeeld dry-needling, schockwavetherapie en kan ik musculoskeletale echo’s maken. Daarnaast ben ik sinds 2020 leefstijlcoach en probeer mensen hiermee te coachen naar een gezondere leefstijl. Iets dat goed bij mij past, ik vind gezondheid, bewegen, ontspanning en voeding erg interessant. Verder ben ik nog twee dagdelen te vinden in de oefenzaal, waar ik mensen met plezier begeleid met trainen.

Ik omschrijf mijzelf als een sportief type, mijn hele leven doe ik aan sport. Van alle sporten is dansen mijn favoriet. Verder word ik graag uitgedaagd in het sporten. Daarom ben ik afgelopen jaar begonnen met boks training. Als ik niet aan het dansen of boksen ben, fitness ik of doe ik circuit training. Naast zelf sporten en bewegen help ik anderen ook graag om passend, beter of meer in beweging te komen. 

Tot zover een stukje over mij, wie weet tot ziens aan het Lloyd’s Terras!