Per 1 Juli gaat MTC weer van start!

18 juni 2020

Beste MTC-er,

Per 1 juli mogen de sportscholen hun deuren weer openen en hier valt ons Medische Trainings Centrum ook onder. Ook wij zullen per 1 juli weer opstarten met de nodige aanpassingen.
U, als abonnementhouder, wordt gebeld door de begeleider van uw groep waar u ingepland bent of u per 1 juli weer wil beginnen. Zij zullen ook met u dan een tijd afspreken om te komen trainen, zodat er niet meer dan 10 mensen tegelijk zich in de oefenzaal bevinden.
Wij vragen u om omgekleed naar de praktijk te komen en thuis te douchen, omdat wij de kleedkamers nog niet mogen openstellen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij hopen u snel weer te zien!

Met sportieve groeten,
Het team van Fysio Topzorg

In onze praktijk is helaas een medewerker positief getest op het coronavirus, een tweede collega is uit voorzorg in quarantaine en wordt getest. We vertellen graag wat meer over deze situatie, want we kunnen ons voorstellen dat dit even schrikken is.

De kans dat er patiënten zijn besmet, is niet groot. Belangrijk om te weten:  
We zijn begonnen met een contactonderzoek. Patiënten die vanaf woensdag 2 september behandeld zijn door de positief geteste collega zijn inmiddels gebeld en krijgen een brief met informatie van GGD.

Deze patiënten wordt gevraagd om goed op te letten of ze klachten krijgen. En om als dit aan de hand is, gelijk een test aan te vragen.

Ben je niet door ons gebeld? Dan ben je niet behandeld door deze collega

Verder:

Onze collega’s hebben zich gelijk laten testen bij de eerste klachten en hebben daarna niet meer gewerkt.

Op dit moment is er geen reden om te denken dat andere collega’s ook besmet kunnen zijn. De behandelingen gaan in overleg met de GGD dan ook gewoon door.

Als laatste willen we nog graag noemen dat het heel belangrijk is om de maatregelen te volgen. Corona is duidelijk nog niet weg. Heb je een afspraak bij Fysio Topzorg? Bel ons dan als je coronaklachten hebt, als je terugkomt uit het buitenland en kom zoveel als mogelijk alleen naar het de praktijk zodat iedereen 1,5 meter afstand kan bewaren.

De kans dat onze medewerker andere mensen heeft besmet is niet groot, juist omdat er is gewerkt volgens de maatregelen. Patiënten kunnen veilig onze praktijk bezoeken.

Heb je nog vragen?

Bel ons 0598 633155 of mail naar balie@fysiotopzorg.nl