Corona update

* update 13 september : 

Onze collega die besmet is geweest is inmiddels weer klachtenvrij en gaat volgende week weer beginnen met werken.
Zover bekend zijn er geen besmettingen vanuit onze praktijk.
De collega die in quarantaine zat is niet positief getest. Er zijn geen andere therapeuten met klachten. Het is veilig om onze praktijk te bezoeken.

Wij vragen u om zelf ook scherp te blijven op (lichte) verkoudheidsklachten en uw afspraak tijdig af te zeggen als dit het geval is!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
In onze praktijk is helaas een medewerker positief getest op het coronavirus. Een tweede collega is uit voorzoord in quarantaine. We vertellen graag wat meer over deze situatie, want we kunnen ons voorstellen dat dit even schrikken is.

De kans dat er patiënten zijn besmet, is niet groot. Belangrijk om te weten:  

We zijn begonnen met een contactonderzoek. Patiënten die vanaf woensdag 2 september behandeld zijn door de positief geteste collega zijn inmiddels gebeld en krijgen een brief met informatie van de GGD.

Deze patiënten wordt gevraagd om goed op te letten of ze klachten krijgen. En om wanneer dit aan de hand is, gelijk een test aan te vragen.

Ben je niet door ons gebeld? Dan ben je niet behandeld door deze collega

Verder:

Onze collega heeft zich gelijk laten testen bij de eerste klachten en heeft daarna niet meer gewerkt.

Op dit moment is er geen reden om te denken dat andere collega’s ook besmet kunnen zijn. De behandelingen gaan in overleg met de GGD gewoon door.

Als laatste willen we nog graag noemen dat het heel belangrijk is om de maatregelen te volgen. Corona is duidelijk nog niet weg. Heb je een afspraak bij Fysio Topzorg? Bel ons dan als je coronaklachten hebt, als je terugkomt uit het buitenland en kom zoveel als mogelijk alleen naar de praktijk zodat iedereen 1,5 meter afstand kan bewaren.

De kans dat onze medewerker andere mensen heeft besmet is niet groot, juist omdat er is gewerkt volgens de maatregelen. Patiënten kunnen veilig onze praktijk bezoeken.

Heb je nog vragen?

Bel ons 0598 633155 of mail naar balie@fysiotopzorg.nl