Cesar therapie

06 april 2021

Sinds een jaar huurt Cesar therapeut Mieke Boonstra bij ons aan het LLoyds Terras een ruimte. Cesar therapie is een mooie aanvulling op de zorg die wij zelf verlenen, doordat Cesar theapie meer naar houding en gewoontes van bewegen van de mens kijkt en hoe deze te veranderen. Hieronder stelt ze zichzelf aan jullie voor: 

Mijn naam is Mieke Boonstra-Wolthuis en na jaren aan huis te hebben gewerkt, werk ik nu als oefentherapeut Cesar op maandag en donderdag bij Fysio Topzorg in het gezondheidscentrum Lloyds Terras. 

Heeft u klachten door een verkeerde houding of manier van bewegen (bijv. nek/schouder/arm- , rug-,  ademhalings-, of hoofdpijnklachten) en wilt u grip leren krijgen op uw pijnklachten? 

Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Samen kijken we naar de oorzaak van de pijn en wordt u bewust gemaakt van hoe u uw dagelijkse activiteiten en werkzaamheden kwalitatief zo goed mogelijk uitvoert. U leert bewegen met een juiste belasting van gewrichten en spieren.

Tevens ben ik geregistreerd Bekkenoefentherapeut (bij o.a. urine incontinentie en zwangerschap) en aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn, het Artrose Netwerk en het Netwerk Slaapoefen-therapie. Een verwijzing voor Oefentherapie is niet persé nodig, want wij zijn direct toegankelijk. De behandelkosten worden (meestal) vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed. 

Een afspraak bij Cesar therapie maken gaat via Mieke zelf, dat kan via tel: 06 30707142 of kijk op www.cesartherapieveendam.nl