Nieuwsoverzicht

Per 1 Juli gaat MTC weer van start!

18 juni 2020

Beste MTC-er,

Per 1 juli mogen de sportscholen hun deuren weer openen en hier valt ons Medische Trainings Centrum ook onder. Ook wij zullen per 1 juli weer opstarten met de nodige aanpassingen.

U, als abonnementhouder, wordt gebeld door de begeleider van uw groep waar u ingepland bent of u per 1 juli weer wil beginnen. Zij zullen ook met u dan een tijd afspreken om te komen trainen, zodat er niet meer dan 10 mensen tegelijk zich in de oefenzaal bevinden.

Wij vragen u om omgekleed naar de praktijk te komen en thuis te douchen, omdat wij de kleedkamers nog niet mogen openstellen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij hopen u snel weer te zien!

Met sportieve groeten,
Het team van Fysio Topzorg

Covid-19 update: Fysiotherapie open, MTC nog niet! 

15 juni 2020

Fysio Topzorg is weer open! Dit doen we onder voorwaarden en met aangepaste hygiëne maatregelen. 
MTC is nog niet open, maar we zijn druk bezig met vorbereidingen om dit op korte termijn mogelijk te maken.

Video's op ons You Tube kanaal

14 mei 2020

We hebben onze eigen video's op You Tube. Met rondleidingen door het pand, maar ook oefeningen voor thuis. Zoals ontspanningsoefeningen en kracht en conditieoefeningen, die je zittend of staand kan doen. 

Rondleiding door de praktijk

1 mei 2020

Middels een video nemen we u mee via de hoofdingang van het Gezonheidscentrum Lloyd's Terras, naar onze balie, de wachtkamer, behandelkamer en oefenzaal. Zo krijgt u een goed idee van onze praktijk.
*ivm het Coronavirus kunt u als patient geen gebruik maken van de koffieapparaten in het gebouw. En vragen wij u niet langer dan nodig te verblijven in onze praktijk en het gezondheidscentrum.

Verhuisfilmpje

20 april 2020

Fysiotherapie Havenstraat is verhuisd naar Fysio Topzorg. 
Een nieuwe locatie = nieuwe naam.
Kijk de video voor meer info.

Magnesium van grote invloed

10 februari 2020

Magnesium is belangrijk is voor onze gezondheid. Welke invloed heeft magnesium? Een tekort uit zich in vervelende klachten, maar hoe herken je een tekort? En wat is de oplossing?

Nieuwsoverzicht