Last van schouderpijn?

Je merkt het vrijwel altijd: je hoeft je arm maar op te tillen of je jas aan te trekken. Zelfs als je in bed ligt voel je het nog. En dan nog niet te spreken over allerlei standaard dingen die plotseling teveel zijn. Je wordt er moe en gefrustreerd van en realiseert je dat je eigenlijk veel minder doet dan je zou willen doen, simpelweg omdat het pijn doet. Waar het vandaan komt weet je niet, maar je wilt wel dat het stopt. En wel zo snel mogelijk.

Bij schouderklachten is het zo dat bovenstaande spieren veel kracht hebben verloren. Daarom zal er hard gewerkt worden om de spieren weer op peil te kunnen krijgen. Als je direct de kracht van je spieren gaat aanspreken, dan is dat te vroeg vanwege de knopen en de verklevingen: je kunt de klachten verergeren. Daarom werk je langzaam maar gestaag aan oefeningen die gericht zijn op bewegingsvrijheid en rust in jouw schouder. Je zult versteld staan van de snelle resultaten: sommige lichamen hebben maar een klein beetje hulp nodig om er weer bovenop te komen.

Het oefenschema is helemaal gepersonaliseerd en wordt in overleg met jou gemaakt. Elke oefening op het schema is gericht op het herstel van je schouderklachten. Het gaat hier om veel herhaling en een opbouw in kracht. Je zult snel vooruitgang zien!

Maak vandaag nog uw afspraak!

Onze zeer ervaren fysiotherapeuten helpen u graag van uw klachten af!

Uw afspraak maken:

Versturen