Last van reuma?

Waarschijnlijk weet je wel wat reuma voor gevolgen heeft voor je dagelijks leven: sommige bewegingen gaan lastig, je energielevel is vrij laag en je ervaart alledaagse dingen ineens als belastend. Ook de inconsistentie van reuma is lastig: de ene dag heb je vrijwel nergens last van, de dag erna voel je je plotseling tien jaar ouder. Het liefst blijf je zo lang mogelijk zelfstandig en fit.

Op drie manieren kunnen we iets voor jou betekenen. Eerst richten we een behandelingsplan voor jou in, die gefocust is meer uithoudingsvermogen, versoepeling van de gewrichten en krachtigere spieren. Gedurende dit proces krijg je van ons de juiste begeleiding en krijg je meer inzicht in je lichaam en in de ziekte. Heb je moeite met bepaalde bewegingen? Wij helpen je door doeltreffende oefeningen mee te geven, gericht op bewegingen die jij nog als een uitdaging ervaart. Daarnaast is er aandacht voor je lichaamshouding en coördinatie. Voor een goed resultaat, is het belangrijk dat je het beweegschema nauwkeurig opvolgt.

Als je een poos met klachten rondloopt wordt het steeds lastiger om te herstellen. Het brengt je lichaam dus schade aan door niet langs te komen. Dat is zonde, het herstellen is het geld en de tijd die je investeert, dubbel en dwars waard. Denk je eens in hoe prettig het is om straks te leven zonder last te hebben!

Maak vandaag nog uw afspraak!

Onze zeer ervaren fysiotherapeuten helpen u graag van uw klachten af!

Uw afspraak maken:

Versturen