Algemeen

Bewegen is de normaalste zaak van de wereld. We bewegen de hele dag. Toch is dat niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Voor mensen met een beperking of klachten zoals pijn, stijfheid, krachtsverlies, conditieverlies, zwelling, houdingsproblemen of ademhalingsproblemen.

De klachten kunnen worden veroorzaakt door overbelasting, veroudering, werkzaamheden, blessures of erfelijkheid. De gevolgen kunnen heel uiteenlopend zijn. Fysio Topzorg heeft alle faciliteiten en specialisaties in huis om zorgvuldig en op verantwoorde wijze aan uw herstel te werken. 

Fysio Topzorg is Menzis TopZorg praktijk, Menzis kent de TopZorg status toe aan praktijken die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van zorginhoudelijke kwaliteit, service, veiligheid en praktijk- organisatie. Slechts 400 fysiotherapiepraktijken in Nederland (10%) voldoen aan deze eisen. Uit benchmark gegevens blijkt dat Fysio topzorg zeer doelmatige en kwalitatief onderscheidende zorg verleent! (15% doelmatiger dan de gemiddelde fysiotherapiepraktijk en met een gemiddelde patiënt tevredenheidsscore van 9.0)  

Naast algemene fysiotherapie bieden wij ook diverse fysiotherapeutische specialisaties aan, om nog effectiever te kunnen werken aan uw herstel. Naast behandeling in een behandelkamer, heeft u volop gelegenheid om actief onder deskundige begeleiding in onze oefenzaal het niveau van uw functioneren te verbeteren c.q. te herstellen.
Onze praktijk in Veendam en Wildervank zijn op de begane grond gevestigd. De behandelkamers en oefenzaal zijn rolstoeltoegankelijk. Alle behandelkamers en en oefenzalen voorzien van airconditioning.

U kunt zonder verwijsbrief van een arts rechtstreeks naar de fysiotherapeut.

Tarieven


Overzicht van de tarieven van Fysio Topzorg.

Vergoedingen & betalingsvoorwaarden

Wij hebben contracten met alle verzekeraars.

Huisregels & andere reglementen

Huisregels, AVG, privacy,  LDF, klachtenregeling etc.

Vacatures


Op dit moment hebben wij geen vacatures.

Locaties

Onze hoofdlocatie is in het Gezondheidscentrum Lloyds Terras. Daar zijn 10 behandelkamers en een zeer ruime oefenzaal. 

Onze locatie in Wildervank is tevens gevestigd in een Gezondheidscentrum aan de Nijveenlaan. Hier hebben we ook meerdere behandelkamers en een oefenzaal.

Zie tabblad contact voor meer informatie